Wielerclub WTC Kranig Vooruit

Ter informatie - een greep uit ons clubreglement:

- Art. 10 : De clubritten vermeld op het programmablad; worden in principe op zondag of op feestdagen gezamenlijk in clubver- band, of met minstens twee leden, gereden. De maximum gemiddelde snelheid tijdens de ritten wordt, rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden, voor de A-groep bepaald op 29 km/u. en voor de B-groep op 27 km/u.
Het vertrek is stipt volgens de aangegeven tijd op het programmablad en wordt gegeven aan het clublokaal – Gemeenschaps- centrum (G.C.) Michielshof, Michielsplein 3, 3930 Hamont-Achel.
Art. 11 : Het seizoen begint op de eerste zondag van maart en eindigt op de laatste zondag van oktober. Elk lid zal om lid van de club te kunnen blijven, minstens 10 ritten per seizoen rijden (uitzonderingen door ziekte en andere zullen door het bestuur geëvalueerd worden). De ritten zullen in de voorziene clubkledij gereden worden (uitgezonderd de nieuwe leden die op hun bestelde kledij wachten).
Art. 12 : Bij gezamenlijke aanschaf van nieuwe kledij zal een eigen bijdrage worden geheven. Ieder lid is verantwoordelijk voor alle clubkledij die hem wordt overhandigd. Deze kledij dient in de ritten en bij de vereiste aanwezigheden verplicht te worden gedragen. Kledij die wegens beschadiging of verdwijning moet worden vervangen dient te worden betaald aan de prijs die door de club bij aankoop werd betaald. Tijdens het lopend seizoen kunnen nieuwe leden zich aanmelden, indien na één au- gustus hoeven zij geen lidgeld te betalen, en dienen zich bij de effectieve aansluiting een minimum pakket van de recente clubkleding (1x trui KM, 1x windjack, 1x korte broek) aan de geldende kostprijs aan te schaffen. De bestelling ervan gebeurt via de club.

Contact

Michielsplein 3 , 3930 Hamont-Achel
club@wtckranigvooruit.be
Website
www.wtckranigvooruit.be/

Voorzitter

Rudi Custers

Teutenstraat 7 , 3930 Hamont-Achel
Tel.
01144 66 05
GSM
0494470567
custers.rudi@telenet.be
Laatst bijgewerkt op vrijdag 10 feb 2023 om 17:05